Rabu, 25 Mac 2015

Misi jangka pendek

Misi jangka pendek: "Jadi ahli Founder 3000".

Kelayakan:
1. Sendiri mesti jadi associate.
2. Mesti taja sekurang-kurangnya 3 associate.

Faedah:
1.Komisen daripada Leafit eComerce Sale dari level 1 hingga 9 menjadi 2 kali ganda drpd biasa.
2. 3000 org founder berkongsi sama rata peratus keuntungan daripada semua pengguna Leafit yg tiada referrer. (Bayangkan kalau ada 500 juta pengguna Leafit!!)

Produk: leafit
Nama Syarikat: iGrow Network (USA) (http://igrownet.com/Registered)
Nama Produk: LEAFIT (aplikasi Network Sosial)

Apa itu LEAFIT?

LEAFIT merupakan sejenis aplikasi network sosial (Social Network Application) yang serupa dengan INSTAGRAM tetapi mempunyai kelebihan-kelebihan tersendiri yang menjadikan aplikasi ini sangat luar biasa dan mungkin akan digunakan oleh jutaan pengguna di seluruh dunia. Aplikasi Leafit bakal muncul di telefon-telefon pintar pada bulan Mac 2015.

Kelebihan LEAFIT:

- Leafit berkerjasama dengan beribu-ribu jenama dan syarikat terkenal di seluruh dunia yang ingin memasarkan produk mereka di dalam aplikasi Leafit. - Setiap pengguna Leafit berpeluang menjana pendapatan sehingga berjuta-juta dollar hanya dengan menjual produk orang lain yang sudah dihubungkan dengan sistem affiliate Leafit. -Menjual produk orang lain di Leafit adalah semudah tiga langlah iaitu “Ambil gambar, tag jenama dan kongsi gambar ke Leafit atau ke Facebook atau ke Twitter”. -Apabila sesuatu produk yang dikongsi itu terjual, syarikat pengeluar/penjual produk tersebut akan membayar komisen kepada pengguna Leafit dan pemilik Leafit iaitu iGrow Network.

- Leafit direka khas agar gambar-gambar yang dikongsi di dalamnya menjadi viral. Leafit juga mempunya penampilan yang menarik dan mempunyai banyak ciri yang lebih hebat daripada Facebook dan Instagram.

- Berdasarkan kelebihan-kelebihan yang terdapat pada Leafit, dijangkakan bahawa akan terdapat berjuta-juta pengguna laman sosial akan mula menggunakannya apabila ia dilancarkan nanti.

- Senarai syarikat dan jenama yang akan berhubung dengan sistem affiliate Leafit akan sentiasa bertambah dari semasa ke semasa. Hal ini akan membuka lebih banyak peluang kepada orang ramai untuk menjana pendapatan melalui aplikasi laman sosial dengan hanya melakukan apa yang mereka suka lakukan dan sedang lakukan iaitu berkongsi gambar.

Terima kasih di atas minat anda terhadap peluang yang ingin saya kongsikan.

Nama Syarikat: iGrow Network (USA) (http://igrownet.com/Registered)

Nama Produk: LEAFIT (aplikasi Network Sosial)

Anda pernah mendengar Leafit?

Media sosial terbaru seperti Facebook yang akan dilancarkan pada bulan April 2015 dari US. Anda boleh mendaftar secara PERCUMA dalam sistem ini

Sebagai Free Affiliate, anda boleh menjana dua jenis pendapatan iaitu:

Anda akan dapat 17 USD untuk setiap Free Affiliate tajaan anda yang upgrade kepada Associate. Anda akan dapat 10% daripada komisen jualan yang yang diperoleh oleh iGrow melalui network level 1 anda.

Untuk memperolehi pendapatan seperti di atas, anda hanya perlu sebarkan Affiliate Link anda kepada rakan-rakan anda. Apabila mereka mendaftar dan menjadi pengguna LEAFIT, anda berpeluang untuk dapat komisen. Jika ada di antara mereka yang upgrade menjadi Associate, anda akan mendapat 17 USD setiap seorang.

Untuk meningkatkan potensi pendapatan anda di iGrow ini, anda boleh pertimbangkan untuk upgrade diri anda kepada ASSOCIATE. Sebagai Associate, anda berpeluang untuk menjana pendapatan seperti berikut:

Anda akan dapat komisen jualan sehingga 9 peringkat.

1. Anda akan dapat komisen mingguan dan bulanan daripada keahlian

2. Associate tajaan anda sehingga 9 peringkat.

3. Anda layak masuk ke dalam matriks komisen 3 X 9 dan berpotensi mendapat sehingga ribuan USD sebulan.

4. Evergreen Check Match (Komisen bulanan berdasarkan jualan pasukan)

5. Anda akan layak masuk ke dalam “iGrow University” yang akan mengajar anda segala ilmu.

Untuk info lebih lanjut, sila layari http://igrownet.com/Registered

Apa itu iGrow Network?

iGrow Network ialah sebuah syarikat dari USA yang merupakan pemilik kepada aplikasi Leafit ini. iGrow Network sedang mempelawa orang ramai untuk menyebarkan aplikasi Leafit ini ke seluruh dunia agar orang ramai menggunakan aplikasi ini dan memanfaatkan kelebihannya apabila ia dilancarkan nanti. Orang yang menyebarkan aplikasi ini kepada orang lain akan menerima komisen daripada syarikat melalui beberapa pelan ganjaran yang hebat.

Terdapat dua pilihan untuk menjadi pengedar aplikasi Leafit ini iaitu sama ada menjadi Free Affiliate atau menjadi Associate iGrow Network.

Menjadi ahli Free Affiliate adalah percuma. Sebagai ahli Free Affiliate, anda akan mendapat 10% daripada keuntungan yang dijana oleh iGrow Network apabila rakan-rakan anda menggunakan Leafit untuk menjual produk orang lain yang ada hubungan dengan Leafit. Ahli Free Affiliate juga akan menerima komisen sebanyak 17USD apabila ada rakannya yang mendaftarkan diri sebagai Associate.

Menjadi ahli Associate pula memerlukan yuran bulanan sebanyak 49USD. Jika anda menjadi ahli associate, maka anda akan layak menerima ganjaran-ganjaran yang lumayan seperti berikut (ringkasan)*:

1. Layak masuk ke dalam iGrow Universiti yang menawarkan satu kursus atas talian yang melayakkan anda mendapat sijil "Certified Online Marketing Associate" iaitu satu sijil pemasaran yang diiktiraf di US. (Yuran pengajian untuk mendapatkan sijil ini di mana-mana universiti di USA ialah lebih kurang 12,000USD).

2. Layak mendapat komisen keuntungan yang dijana oleh Grow Network apabila rakan-rakan anda menggunakan Leafit dan rakan kepada rakan anda sehingga generasi kesembilan menggunakan Leafit.

3. Layak mendapat komisen uni-level sehingga generasi kesembilan

4. Layak mendapat komisen mingguan dan bulanan melalui sistem matrix iGrow Network.

Peluang ini datang dari US ke Asia melalui Sabah kerana founder iGrownet ada kawan org Sabah.

Produk: leafit
Nama Syarikat: iGrow Network (USA) (http://igrownet.com/Registered)
Nama Produk: LEAFIT (aplikasi Network Sosial)

MEDAL OF HONOR TO ALL MY FOLLOWERS. PLACE IT TO YOUR BLOG.TQ FOR YOUR SUPPORT.

WSB

PENAFIAN / DENIAL

B'jue Corner tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan kandungan di dalam blog ini.

B'jue Corner irresponsible on any loss or damage undergone because use content in this blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...