Rabu, 6 September 2017

Akibat Pengaruh Dadah,Gadis Ini Menghiris Tangannya

TTAOTAUAJER - Bila kita menyaksikan Gambar-Gambar ini mungkin akan membuat sesiapa yang melihatnya memendam sebuah pertanyaaan. Ini sebuah mangsa jenayah atau perbuatan lain sehingga orang dengan sadis mampu melakukan hal seperti itu.
Ini adalah gambar yang mengerikan yang pernah tao lihat, kerana walaupun kulit dan daging di potong-potong seperti itu orangnya masih tetap bertahan hidup.


Lagi gambar di bawah ini.. kalau tak berani jangan tengokHal seperti ini sering dilakukan oleh mereka yang ketagihan dadah, mereka akan mencari ketenangan dengan meminum darahnya sendiri


Pelaku utamanya adalah seorang gadis yang menurut saya memang cukup gila, menurut sumber yang kami dapat gadis ini menderita kelainan jiwa di mana dia akan memperoleh "ketenangan" dengan melukai bahkan memotong-motong dagingnya sendiri. Gambar-gambar di bawah ini menunjukkan kebenaran akan berita ini, gambar-gambar ini bukanlah gambar kejuruteraan atau hoax yang hanya bertujuan untuk sebuah sensasiTAOTAUAJER : Anehnya hingga saat ini gadis tersebut masih hidup dan tetap melakukan perkara yang sama untuk mendapatka yang dia sebut sebagai ketenangan. Dunia memang penuh misteri, banyak hal-hal yang tidak boleh diterima dengan sebab memang gilaSumber
http://taotauajer.blogspot.com/2012/12/ngeri-akibat-pengaruh-dadahgadis-ini.html:

MEDAL OF HONOR TO ALL MY FOLLOWERS. PLACE IT TO YOUR BLOG.TQ FOR YOUR SUPPORT.

WSB

PENAFIAN / DENIAL

B'jue Corner tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan kandungan di dalam blog ini.

B'jue Corner irresponsible on any loss or damage undergone because use content in this blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...