Isnin, 19 Disember 2016

Perkara Unik Tentang Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita

1. Peluh keringatPeluh keringat membuatkan seorang lelaki kelihat seksi dan menarik. Wanita suka melihat perlawanan bola sepak dan tertarik dengan pemainnya yang nampak tampan ketika berpeluh.


Bagi wanita, tidak ada yang lebih seksi daripada melihat lelaki berlari dan mengeluarkan peluh.


Kajian dari University of California mendapati bahawa peluh keringat adalah perfume semulajadi seseorang. Zat kimia androstadienone yang terhasil ketika berpeluh yang telah membuat hormon wanita meningkat dan juga merangsang keinginan seksual.
2. Bekas luka


Bagi wanita, lelaki yang memiliki bekas luka terlihat lebih jantan dan macho. Bekas luka bagaikan sebuah magnet yang membuat pria tampak lebih maskulin, berani dan penuh misteri.

Bahkan menurut kajian yang dimuat dalam Science Daily, saintis dari Liverpool and Sterling University mengatakan bahawa wanita menganggap lelaki yang punya bekas luka sebagai lelaki yang sihat, kuat dan berani.3. Berkebun


Wanita mengetahui perilaku dan sifat lelaki dari cara lelaki itu bertindak balas terhadap persekitarannya. Salah satunya ialah bercucuk tanam. Bercucuk tanam perlukan kesabaran, perhatian dan kelembutan untuk menjaga sebuah tanaman.


Lelaki yang menjaga tanaman digambarkan oleh wanita sebagai lelaki yang bertanggungjawab pada persekitarannya.Dalam survey terhadap 1500 wanita yang dilakukan oleh sebuah majalah lelaki di England, kebanyakkan mereka percaya lelaki yang meluangkan waktu untuk bercucuk tanam memiliki kesihatan dan prestasi yang baik di ranjang.


4. Berkaca mataBerdasarkan survey yang dilakukan oleh saintis dari University of Stockholm, wanita akan lebih tertarik pada pria yang memakai kacamata.

Wanita beranggapan lelaki yang berkaca mata adalah seorang yang bijak.meskipun sebenarnya berkaca mata tidak semestinya bijak.

Namun yang pasti, kecerdasan minda mempengaruhi kualiti sperma lelaki. Saintis dari New Mexico mencuba membuktikannya dengan menguji sperma dari beberapa orang lelaki di Vietnam. Hasilnya menunjukkan bahawa lelaki yang ber'IQ' tinggi memiliki sperma yang lebih sihat.

MEDAL OF HONOR TO ALL MY FOLLOWERS. PLACE IT TO YOUR BLOG.TQ FOR YOUR SUPPORT.

WSB

PENAFIAN / DENIAL

B'jue Corner tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan kandungan di dalam blog ini.

B'jue Corner irresponsible on any loss or damage undergone because use content in this blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...