Ini adalah tips dan panduan yang sangat bermanfaat cara-cara penjagaan bayi.
Semoga memberi manfaat kepada kalian~


cara untuk mengangkat bayi


games yang menarik untuk bayi.. hahaha tak boleh blah ajak lawan chess


pemakaian tali pinggang keledar


tips berjalan dengan baby


tips untuk shopping dengan baby


tips bermain dengan baby


senaman untuk bayi.. pergh lolly pon tak larat nak angkat bar bell tu


tips untuk mengurut bayi


cara mandikan bayi.. pergh kejam giler main sembur macam tu je


cara untuk mengeringkan bayi.. =.="


cara untuk bantu bayi dalam proses nak tumbuh gigi.. pergh ingat kambing ke bagi makan kasut


hahahahahahahaa adeh tak tau nak komen ape


cara menenang kan bayi..


cara untuk mengeratkan hubungan dengan baby


cara untuk buatkan baby tersenyum.. haha


cara untuk bersihkan hidung baby.. pergh korek ikut nafsu tu.. haha


cara nak letak baby kat katil.. diulangi.. katil bukan drawer..


cara untuk test susu baby.. hahaha siap jelir lidah apsal tak teguk je botol tu


cara nak check lampin bayi.. hahahahahaha


cara untuk kejutkan baby.. pergh kalau pakai horn tu confirm baby sewel..


Demikian lah tadi tips yang berguna untuk ibu-bapa yang baru dapat baby




sumber: chokilala, allfunny