Ahad, 27 Mac 2016

Hisap Rokok

Sepasang kekasih di kedai makan.

GF : u tau x rokok ni boleh buat u cepat mati?

BF : mana ada. Jodoh ajal maut semua Tuhan yang tentukan...

GF : hmmmm...berapa banyak u habiskan duit untuk rokok?

BF : satu kotak Dunhill RM10. Perghh! Feeling...

GF : satu hari satu kotak. seminggu RM70. Sebulan RM2,100. Setahun RM25,200...ayang mula isap rokok bila???

BF : "pandai betol math u ni kan"...(dalam ati kata: ape yang bangang awek aku ni.. ade ke seminggu rm2100 pdhal rm280 je.. hahaha)...dari tingkatan 2. kenapa?

GF : sekarang ayang punya umur 24. 24-14=10.. and then RM25,200 darab dengan 10 dapat RM252,000! Banyakkan yang u dah bazirkan dalam tempoh 10 tahun.

BF : so? I ada mintak duit kat u ka nak beli rokok? Tak adakan?!

GF : memanglah tiada tapi kalau u tak merokok and u simpan sekarang u dah boleh beli Skyline ke... Evo ke... semua boleh!

BF : u isap rokok x yang?

GF : Tak yang...kenapa tanye macam 2?

BF : kalau u x isap rokok macam i...mane Skyline u?

GF : !@#$%^&*
Catat Ulasan

MEDAL OF HONOR TO ALL MY FOLLOWERS. PLACE IT TO YOUR BLOG.TQ FOR YOUR SUPPORT.

WSB

PENAFIAN / DENIAL

B'jue Corner tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan kandungan di dalam blog ini.

B'jue Corner irresponsible on any loss or damage undergone because use content in this blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...