Jumaat, 4 Mac 2016

Kuat Kentut

Ada sepasang suami isteri yang dah lama kawin..Si laki ni ada satu tabiat buruk iaitu setiap kali bangun tidur mesti dia kentut, kentut puaka gitu sebab bunyi dia menggegarkan bilik tidur dan baunya ya Robbi tak boleh nak cerita nanti pembaca muntah pulak.

Si bini ni memang selalu komplen pasal kentut tu dan banyak kali termuntah sebab tak tahan? tapi si laki dengan muka penuh selamba menjelaskan, kentut tu perkara semulajadi yang baik untuk kesihatan.

Satu hari si bini yang dah lama tak tahan perangai si laki berkata, " satu hari nanti awak kentut bukan sahaja angin yang keluar? semua isi perut awak pun akan keluar sama, masa tu baru padan muka awak?", si laki cuma sengih jer.

Hari raya korban pun tiba? keluarga tersebut banyak dapat daging dan dalam banyak2 bungkusan tu ada usus lembu, hati dan paru-paru. Maka timbullah idea si bini nak kenakan laki dia?Masa laki dia tengah seronok tidur dia telah longgokan usus lembu yang berjela2 betul2 di bontot laki dia, lepas tu dia pun ke dapur untuk menunggu aksi seterusnya.

Dipendekkan cerita, maka laki dia dia pun bangun dan macam rutin biasa dia melepaskan das das kentutnya yang maha dahsyat bunyinya dan maha busuk baunya? si bini tunggu dengan penuh khusyuk.

Dari dalam bilik tidur terdengar suara laki dia terjerit sakan, hysteria gitu. Si bini tertonggeng tonggeng dan guling2 ketawa. 20 minit pastu silaki pun ke dapur untuk sarapan.. sibini pun buat donno dan control ayu....

"masin betullah mulut awak? habis tali perut saya terkeluar macam yang awak cakap hari tu". Kata laki dia bersungguh-sungguh.
"Habis tue abang buat macam mana?" tanya sibini sambil control suara dan perut yang nak pecah sebab nak ketawa. "nasib baik abang tak panic? abang terus ke bilik air, dan sekarang dah settle..."

"abang buat macam mana?" Tanya sibini agak suspend.
"Dengan menggunakan jari sahaja abang berjaya memasukkan balik semua isi perut abang tadi? tak payah susah2 pegi hospital untuk operation"? Si bini terdiam kaku?
Catat Ulasan

MEDAL OF HONOR TO ALL MY FOLLOWERS. PLACE IT TO YOUR BLOG.TQ FOR YOUR SUPPORT.

WSB

PENAFIAN / DENIAL

B'jue Corner tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan kandungan di dalam blog ini.

B'jue Corner irresponsible on any loss or damage undergone because use content in this blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...